GladFredag

För ungefär 24timmar sen viste jag nog inte ens vad jag hette haha de gick ganska hett till hos amanda igår, tror icke att de var en människa där som var nykter :P Men kul hade vi!

Vi tog typ 250 kort igår o här får ni se 3 av dom finfina bilderna
H


Imorse(kl 14.00) när jag vakna var jag döööd fisk. hela dagen har vart en slöa o va bakis dag, tvingade lillbrorsan gå o köpa pizza o cola till mig också hihi de var de godaste pizzan i mitt liv!
Jag o mamma kollade på Inglorius bastards idag också, asså fyfaaaan vad den sög arsel! den hade kunnat va bra om de inte hade vart cp blodiga tröga tarantino som hade gjort skiten, vart så himla uttråkad, blä säger jag bara. rekomenderas verkligen inte..
Nu ligger jag i sängen o kollar på Aladin hihi, den rekomenderar jag! :D (som att de skulle finnas någon som inte har sett den haha)

Godnatt gott folk, byee!

blabliblå

Kollade just på Make up store gabriellas blogg o hitta den här, asså doooog av garv hah så jävla kul!
 


Idag i skolan flamberade vi creps med apelsin licör, fett coolit med elden som spruta upp i luften! de typ börja brinna i hela skolan. haha nej nu överdriver jag, de var de jag trodde skulle hända men när man tände på i pannan var de bara en fjutt låga som brann i typ 5 sekunder. blev fett besviken...
Efter skolan sprang jag lite på stan med Becka Linnea o sen Tina o sedan iväg till jobbet, kom hem för typ 2timmar sen o är trött som en liten fis unge.
Imorn ska jag jobba som städerska haha kul! vad gör man inte för att få pengar... o senare på kvällen blir de krök hos Amanda! de därimot kommer nog bli riktigt kul :)


Gaaaammal bild på mig, Jenna, Amanda o Miriam. Då jag var blond hehe :P


Now im going to bed ,byeebyee

Skolkis

hello :)
Gick inte till skolan imorse, vaknade halv nio o vi började då så kännde inte att de var nån rolig idé. Så jag drog ner på stan med min söta lilla Monica ist o åt lunch på nancy's o shoppa lite , jag köpte en finfin väska o en t-shirt :). Efter åkte jag hem o är nu barnvakt till lille victor.

Asså på parra igår, fyfaaan att Cimon åkte! fällde en liten tår för han!

Nu ska jag sova så jag kommer upp Halv 7 imorn, bläääääää x(

Torsdag

helloo!

Sitter i sängen nu med datan i knät o tonfisk sallad i munnen mmmh. Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, har så jääävla ont i ryggen för jag har stått hela dagen. Först i skolan hade vi servering i ungefär 3 timmar o efter de drog jag till jobbet där jag var i 6timmar, så min rygg e helt slutkörd just nu. behöver verkligen en massage! isabell vart är du när jag behöver dig som mest?!?!?!?! haha, får ta min käre vän spikmatta ist. Längtar till den 18e februari! Mamma o jag ska gå på spa då, vi fick det i julklapp av grodan (mammas man) , de kommer nog bli super mysigt! bara mamma o jag :) .
Beställde lite sommar kläder från H&M idag också, ett par  bruna "indian"ballerinaskor , en fin randig tröja med alla möjliga färger på, en söt t-shirt med en blink gubbe på, ett par ljusa jeans tights o ett par jeans shorts :) de skulle komma nån gång i mitten av Mars, de kommer bli en lång väntan... men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! haha, ska ju ändå ha de till sommarn så spelar inte så stor roll.

Nä nu måste jag sova, ska upp om 5 timmar, har bara en lektion imorgon så slutar 10.00, känns lite onödigt att åka till skolan då eftersom jag har så långt men vi har bordsdekorationer för första gången, tycker de verkar så kul så ska gå ändå! :)

Godnatt!!!


Gokväll gott folk

Helloj :)
Har just gått o lagt mig i sängen för att sätta på en film o försöka somna tidigt ikväll (lycka till till mig!), men tänkte kasta in ett blogginlägg först.
Idag var första dagen i skolan, uuuusch! Efter skolan drog jag till ragnhild o mötte Becka, ingen av oss hade ätit så speciellt mycke o absolut inte jag! de är komvuxare som lagar maten i min skola o asså faan.. dom kan inte ens koka potatis!!?!?? äckelpecka. Kunde inte sagt de bättre själv än Sara : Ja.. jag har ju inte saknat maten iaf.
Så.. för att stilla vår hunger drog ja o beckabus på en minishopping runda! Fick med mig hem ett par finfina sommar skor o en oversize t-shirt. Båda från H&M

 haha jag kan inte vända bilderna på min data men man ser ju typ, En vit oversize t-shirt med ett svart tryck me giraffer på, lite cooly lycker jag :)


(dom är inte så ljusa som dem ser ut att vara de är blixten som spökar)
Tror dom här kommer bli super fina till sommaren med ett par snyggt slitna jeans shorts o en casual vit topp o solbruna ben, tumme upp för de!

Nä nu ska jag ta o sätta på min film o drömma mig iväg till de vaaarma drömmarnas land!


Ide

Jag har gått i blogg ide men är tillbaka nu hihi bara inte pallat skriva, inte haft någon lust.

Idag har jag inte gjort så himlans mycke. bara vart hemma o tagit de lugnt, spelat band hero hela kvällen med mamma hehe.
Imorn ska jag o Tina åka till heron o kolla på Snabba Cash , jag brukar inte tycka om svenska filmer men har en känsla om att denna kommer va riktigt bra! :) får hoppas iaf.

Har inte så mycke mer o säga kanske kommer på något intressant senare :P see you later aligater!


RSS 2.0