I Måndags...


... var ju jag och Jenny på gröna lund. Skit kul hade vi haha Insane är ju helt fucking Insane asså, Jag skrek hela tiden ända gången jag var tyst var väl typ när jag andades in för att skrika igen haha. Efter den besslöt vi oss för att tagga ner lite grann så vi åkte kärleks tunneln :)



Efter grönan träffade jag Monica.Vi åkte in till Gammla stan och fikade på Chokladkoppen :)
Hon åt en gudomligt god chokladkaka
 Monica <3

mmmmmh


13/7 Måndag


Godmorgon allihopp :) (eller goddag kanske man  borde säga)

Jag har just ätit frukost och ska snart ge mig av till gymmet med Jenny på Nautilus Elite i Vasastan.
Vi fixar oss där efter träningen sen bär de av till gröna lund som jag inte vart på på typ 2 år så de ska bli jätte skojj :D .

Nu står hon i hallen å skriker på mig att vi måste gå, så vi höres!


12/7 Gröna Lund


Wihoooow, Imorn blir det grönan med jenny!!  :)


12/7 Happy family

Idag har vart en familjedag :) På förmiddagen så gick vi till en restaurang i fredhäll , från ute serveringen  såg man ut över klipporna och vattnet , jätte mysigt verkligen :) .  Maten var väl sådär .. lillebrors pankakor var goda iaf haha.
Efter så gick va till Boulebar i Rålambshovsparken och åt glass å spelade boule , haha inget för mig. Det var nog sista gången jag spelade det.

Nu sitter vi å kollar på Changeling ärr bästa. om ni inte sett den. se den!


11/7 Shoooooes


Beställde just ett par underbara skor från Skotrend.se
Klacken ser ganska kort ut men de stod att den var 12cm  så får väl hoppas på de :)

kolla häär


11/7 Tjenixen

Kom just hem från Restaurangen (min pappas som ligger på Birgerjarlsgatan 112) . Ikväll blire ännu en film kväll för är både  hund och barnvakt . Blev inbjuden att komma hem till Amanda på krök med Isabell Jenna och några fler, men hade ju tyvär redan lovat bort mig , booo :(. Skulle vart ganska kul att vara med dom var fett länge sen. (utom Jenna dåra hehe) menmen.

Nu ska jag gå ut med hunden sen blire 10 000 B.C :)

puss catta

Btw Rallybrudar som vi kolla på igår sög hårt


10/7 Filmkväll

De här blir mitt första inlägg ! :)

Kvällen började tråkigt.. Jag skulle bara sitta hemma och vara barnvakt åt mina syskon ,men sen kom lilla Jenna till mig och förgyllde min kväll :) . När hon kom gick vi ner till kiosken å köpte chips, dip, cola och choklad. mums :). Vi  har legat och kollat på film sen ungeför nio-tio  . Just nu är det Rallybrudar som visas den verkar ganska rolig faktiskt så ska fortsätta kolla nu. 

puss catta


RSS 2.0