Barnvakt på en Lördag

Satt här i soffan, med mina små syskon som jag e barnvakt till o nörda framför Farmville, när plötstligt Jenna ringde o fråga om hon o Isabell kunde komma o hälsa på. Då blev jag gladare än gladast så nu väntar jag på dom och på att mina äggplantor ska växa klart hihi :)

Jag o Tina hade bestämt att vi skulle till kungsan o åka skridskor på Torsdag men hon ska tydligen servera på ett julbord , så de sket ju sig :( Får hitta en ersättare..

Nu ska jag titta på Eragon!


Gjorde kisabells o pennas naglar :)

 Jennas :)
 Isabells :), gjorde rosa tippar men fan heller ville hon ha de så hon tog bort de. tråkmåns!


blablabla

Har vart själv på praktiken hela veckan, skit tråkigt! för sara har vart sjuk.

Igår o idag har ja o Tina shoppat loss. Jag har köpt 2 tröjor, 1 par as snygga leggings, en ring, ett halsband o ett par ubersnygga örhängen till mig själv (kan lägga in bilder på måndag när ja kommer hem to mami) o sen har ja även köpt massa julklappar o födelsedagspresenter :)

Dom här ska jag köpa julklappar till:
Mamma  klar
Pappa
Grodan
Jenny
Saga klar
Victor
Jennifer klar
Mormor
Morfar
Rebecka klar
Monica klar
Tina klar
Sara klar

Jag kommer bli pank!!





Mina fina vänner Jenna o Isabell

Kollade just Isabells blogg asså hahahahahahah vad fan håller ni på med cp barn?!

Kolla här jenna o isabells fina video

 



Fredag

Bloggtorka på hög nivå!

Idag har vart en tråkig dag utom att jag varit duktig o tränat i 2timmar med Tina !!

Igår köpte jag julklapp till becka o mamma (nu sitter becka o tänker o tänker o tänker på vad de skulle kunna vara jag köpt till henne) och en tröja o ett halsband till mig själv :D
 

Imorgon ska jag vara med söta Isabell! :) . Har träffat henne lite då å då när jag kommit till hennes skola men inte vart med henne på typ ett år känns de som! så tycker de är dags nu :) hehe. Vi ska luncha på stan o tralla runt o kolla lite i affärer sen kanske hyra en film o köpa maaassaaagodis o gå hem till henne o tjocka hehe :P

Här får ni en lagom gammal bild på mig o issen :P





Måndag

Idag på praktiken har vi inte gjort så himla mycke jobb. Mest dans o kurragömma haha.
 Här är en finfin video på Sara när hon dansar, den första minuten är bara skit. Men efter de börjar showen! :D

Efter praktiken så träffa jag Tina vi gick runt lite på stan, sen gick vi till gymmet o gyma hela 2timmar! Duktigt va ;) . Sen åkte jag hem o dog haha. 
 

Juste igår var jag o pappa på bio, vi kollade på 2012 . Asså den var så jääävla grym! Fast fick typ dödsångest haha, ska skriva en lista på allt jag vill göra innan jag dör. Får skynda, de är ju bara 3år kvar........................

.

 

Jimmy Choo

Imorgon släpps ju Jimmy Choo kollektionen för H&M. Jag är typ kär! Allt ät så fint hihi :) Skulle verkligen vilja ha ett par sådana skor, men nu är de ju så att jag är en fattig student som lever på studiebidraget haha så där var de kört!

Här är mina två Skofavoriter.Viiiiiiill haaa nunununu!



Jag vill vinna på lotto.....


Fredags mys!

Idag på praktiken fick jag vara själv, Sara svek mig :( vi hade till o med planerat att äta lunch på burger king men nejnej..

Nu sitter jag o Fredagsmyser med mina små syskon framför Idol, är barnvakt :)
Eddie kommer säkert åka ut i kväll :( han sjunger sämst av dem alla men han är ju så jääävla snyyyggg!!!!
fan då, boo :( .



Torsdag.

Fick just skäll av Becka för jag inte bloggat på flera dagar haha så nu ska jag skriva om min dag. Vill inte ha en arg becka inte!

Idag på praktiken har vi städat toaletterna o korridoren o räknat kvitton o vart å handlat o blablablablablaaaaaaa!
Och sen när vi skulle lasta ner saker i källaren så ville jag att Sara skulle köra mig på kärran, men de gick tyvär inte så bra haha!
När vi slutade så träffade jag Tina, vi gick runt på stan lite. Köpte Naglar, Nagelfil o Nagellack :) sen gick vi o åt. Hittade ett ragg till mig också ;) haha not!

Min o saras fina maträtt
 Hahaha! Saras (enligt mig) snyggaste min.
 Hittade denna på ett utav förråds dörrarna nere i källaren. De jag tyckte var roligast var " BÄSTE TJUV" hahah.

Nä nu får du nöja dig Becka! måste sova nu ska upp 06 imorgon. Kommer vara dööd fisk...
Godnatt





Godnatt!

Nu måååste jag sova. Ska upp kl. 06 imorn *jippie*! . Börjar praktiken 09, så måste alltså ta 7 bussen hemifrån mig till södertälje sen 8tåget till söder.... kuul . Önska mig lycka till o komma upp .

Innan jag sover måste jag visa dessa HEMSKA skor från have2have tror jag dom kom från hahah. Vem skulle vilja ha dessa?!


Godnatt!

Praktik

Idag hade jag o Sara våran första praktik dag. De gick fett bra! Vi fick göra bokingsbekreftelser, faxa, (skriva på engelska!! inte min starka sida) Städa o göra ärenden. Trivs bra så tror de kommer gå jätte bra för oss! :).

Fick skolfotot idag! Inte mitt värsta men knappast mitt bästa haha


Kom hem för ett tag sen så nu sitter jag bara o skruttkollar framför datan o äter macka .
Snutten sitter här brevid mig o hopas på att jag kommer tappa mackan haha
 

 


dött

Har haft lite bloggtorka men nu kör jag igen! hihi . här kommer en liten Helg sammanfattning:

I Fredags åkte Sara o Jag till de lilla Hotellet vi ska praktisera på . De verkade jätte bra faktiskt! Tror de kommer gå super bra:) Efter så gick vi runt i sthlm i flera timmar mest inne på Butterix för att hitta saker till Lördag(igår) .
SötaSara

Sen på kvällen så åkte jag o Monica till hennes kusin Rorro i Lina o Drack med några, vi hade fett kul men senare så spårade de tyvär ut lite.. haha.
  Jag o Moni haha <3
Moni o Rorro.

I Lördags Åkte jag o Mamma till Ikea o köpte nya möbler o grejor till mitt rum. Vi kom där ifrån men 1vagn o 3stora säckar :P
 Mami <3

Sen var de dags för the big Night! Saras födelsedags kväll :)  Snodde bilder från Jennifers facebook :

Pimp 'n Hoes!
 Denize,Pimpen Sara o Melinda
 Jag o Jennifer
Sara(nr 2 hehe), Mellis o Denize.

 Girls just wana have fun!

give me a shot!

Tack för en grymm kväll girls <3



Shopping = Happyface! :)

Dagens shopping:
 Fin kavaj från H&M :)

Korsett, också från H&M :)

Och nageltippar från Åhlens som jag har suttit o pysslat med i lite mer än en timme nu :P kan ta kort o visa imorgon. Orkar inte nu, vill sooovaaa!

Godnatttt


Bussfan

Skulle ta bussen 10.10 hemifrån mig till tåget. Trorni den går eller?! Nej! de står typ så här: Om ni vill äka med denna buss så måste ni ringa o boka minst två timmar före resansgång. man typ wtf?! De är så dött här att man måste ringa o beställa bussen för att den ska komma.. herre gud asså. Jag vill inte bo här längre.
Får ta 11.10 den gick normals iaf.
Ska åka till skolan o ha typ möte om praktiken sen ska jag träffa Tina :) tills typ halv fem, för då ska jag åka å jobbajobbajobba!



Åka tåååg

Nu sitter jag på tåget från Arboga påväg till Läggesta , dom andra två tågen var så himla fulla av folk att jag var tvungen o stå! jobbigtjobigt.. Men nu sitter jag iaf hehe har typ en hel vagn för mig själv :P

Lyssnat på Brittan nästan hela vägen. Nu på denna, älskar den :P 




RSS 2.0