Idag lalala

Idag efter praktiken mötte jag upp Becka,Linnéa o Sofia inne i stan så gick vi runt där lite :) sen när jag skulle hem var tågen 100 000 minuter försenade . Jag hatar absolut inte snö. Men DÅ just i de ögonblicket Ogillade jag verkligen snö!!! Men tillslut kom jag hem (juste, liftade med en gammal tant ist för att vänta på bussen i 20 min också hihi) så gick jag in o kolla min mail o hittade denna vackra bild som Becka har gjort på mig!
 Jag tror att detta är orginalet ;)



I Tisdags var jag o Jennifer i kungsan o åkte skridskor. De snöade så jävla mycke! snöstorm typ, så när vi kom till restaurangen för att äta såg vi ut som två snögubbar.



Senare när jag var barnvakt åt lilleVictor ville han leka i snön :P

 

Godnatt gott folk!
 




Helgen plus Måndag

I helgen hände de lite saker :) Först fyllde min syster Saga 9år sen var det överraskningsfest för Jennifer som fyllde 18 förra veckan o sen var de Luciatåg i linköping som Saga var med i och idag har jag o Isabell ätit Pizza o gått på stan med Jenna, Sen har jag pluggat med Becka. Finns inte så mycke mer o säga så här kommer en lååååååååång rad med bilder från helgen o idag!

 Saga öppnar present :)


En väldigt överraskad Jennifer när dörren öppnas :P


 maaat
 Presenter
 hahah blindbock
 Strike a pose
 Sing star!


 Fina tårtan! :)


  Söta Saga! :)
 Solosång
Saga o Pappa
 Victor sötunge!


 mmmh pizza!
 Minaa prudar

BizzyLady på biblan
 Mycke plugg fick jag gjort!


Godnatt!!






Grattis lilla prinsessa!

Idag fyller min kompis Jennifer 18 år!! Grattis till henne :) <3

Jennifer o Micke.


Igår fick jag min födelsedagspresent av pappa , fick godaste chokladtårtan o en jätte söt marsipan gris (jag älskar marsipan!) och så fick jag en Kamera! :D wiie , precis vad jag hade önskat mig :) .


.




Födelsedagsfirande o Julbak !

Igår firades jag o Jennifer av familjen (jag fyller ju idag o jennifer fyllde förra veckan).

 Våran fina tårta haha

 söta Jennifer

   fina jag

 Jennifer o jag

 fiint hihi

 sötunge


Idag efter praktiken så åkte jag hem o bakade lussebullar med Mamma o Jennifer :)





 o Kevin var med på ett hörn också.


 


Stor tjej!

Idag fyller jag år! Sitter här på praktiken o firar med en billys pan pizza haha :) .
Igår var jag o Tina på bio, vi såg trubbel i paradiset. Den var ok, inget jag rekomenderar att se på bio men typ ladda ner o kolla på innan man ska sova film höhö :P . Efter åkte vi hem till henne o kolla på de okända,så jävla bra, o sen sooov vi.

Första bilden på mig som 17! haha




Praktik

Sitter här själv på praktiken, ingen chef o ingen Sara. Sara sover säkert o Christian är ute o gör några ärenden. Han ska vara borta två timmar o då måste jag vara här själv. Feting läskigt jue! Har tagit emot en bokning o sagt hejdå till en gubbe än så länge. Sitter här o ber för att den där telefonen inte ska ringa! o de värsta skulle va om de va typ en tysk eller spansk eller typ kines som inte kan varken engelska eller svenska. Asså panik jag har! haha boo synd om mig :( .


Becka o jag vi e goda vänner fasten mycke olika. Vi tycker om olika saker men en sak har vi nog gemensamt... SKOR!

Jag o Becka skulle upp till kungsan idag o åka skridskor men de blev inte så , vi stanna i södertälje ist o shoppa loss lite :) Jag köpte skor till mig själv å present till Tina o Monica hihi :)
Här är mina vackraaa skor
.


Idag firar Sara o Moni 1år tillsammans :) När sara fyllde 18 fick hon i present av mig att gå o äta 3-rätters på pappas restaurang, hon o moni, Så dom är där nu :) Gullegrisar <3




Nu ska jag nörda mig framför farmville höhö. byebye!



RSS 2.0